Start jouw ontdekkingsreis

Om je in te wijden in de wereld van Rituals hebben we twee ontdekkingsreizen ontwikkeld: een voor sollicitanten en een voor medewerkers, genaamd ‘Get Ritualized’. Daarnaast is er nog onze Rituals Academy. Zo helpen wij je om je carrière bij ons een vliegende start te geven.

De eerste fase

The Rituals Match Identifier

We vinden het heel belangrijk om sollicitanten een realistisch beeld te geven van hoe het is om bij Rituals te werken. Daarom hebben we “The Rituals Match Identifier” ontwikkeld. Dit is een online pre selectie tool waardoor we elkaar leren kennen en jij de gelegenheid krijgt wat meer vertrouwd te raken met ons merk.

Afhankelijk van de positie waar je op solliciteert, kun je gevraagd worden een interactief spel te spelen met echte Rituals-scenario’s, een filmpje te bekijken over onze merkfilosofie, een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen en/of
een braingame te spelen. Daarnaast kun je je cv uploaden en worden we vooral heel blij als je een persoonlijke videoboodschap achterlaat.

Omdat wij al onze sollicitanten belangrijk vinden, ontvang je na het afronden van de preselectiefase altijd een gepersonaliseerd rapport.

Rituals maakt een pre selectie en kun je worden uitgenodigd voor een gesprek in een van onze shops of op ons hoofdkantoor. Tijdens dit gesprek lichten we de verdere procedure toe. Mocht je niet worden geselecteerd ontvang je een persoonlijk bericht via email.

vacature zoeken

Jouw unieke ontdekkingsreis

We hebben grote ambities en om die werkelijkheid te laten worden, hebben we de beste medewerkers nodig. Training en ontwikkeling zijn heel belangrijk om onze klanten de ultieme Rituals-ervaring te kunnen bieden. Leren is leuk, en er is niemand die niets meer kan leren. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien.

Get Ritualized

Get Ritualized! is ons onboardingsprogramma. Elke nieuwe medewerker bij Rituals volgt dit programma. Het doel hiervan is te zorgen dat je zo snel mogelijk volledig inzetbaar bent. Of je nu in een shop of bij een van onze hoofdkantoren komt te werken, je begint met een tweedaagse Rootcamp, waarbij we je inwijden in onze cultuur, onze waarden en onze manier van werken. Tijdens deze twee dagen heb je ook een aantal gesprekken met je manager, krijg je betekenisvolle opdrachten om te laten zien wat jouw talenten zijn en volg je trainingen om te zorgen dat je succesvol kunt zijn in je functie. Ons onboardingsprogramma zit boordevol rituelen die onze “living the brand”-filosofie belichamen.

Learning on the job

Rituals Academy

De Rituals Academy is de perfecte combinatie tussen klassikale trainingen en e-learning, zodat elke medewerker zich tijdens zijn carrière bij Rituals volop kan ontwikkelen. We stimuleren medewerkers om proactief te zijn en initiatief te nemen als het gaat om learning on the job.
Om je productkennis en verkooptechnieken te verbeteren, doorloop je verschillende e-learningmodules. Er staat een team van internationale trainers tot je beschikking om je te begeleiden. Voor onze managers (zowel op het hoofdkantoor als in de shops) is er de Rituals Managers School. Hier leer je hoe je een echte Rituals-manager wordt.

Wat jij zoekt, is mogelijk

Vind een baan bij ons

Rituals breidt zich over de hele wereld in snel tempo uit. Binnen de Rituals-familie zijn er verschillende carrièremogelijkheden: je kunt gaan werken op ons hoofdkantoor, in onze eigen shops of in een van de warenhuizen met een Rituals-shop-in-shop. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om onze filosofie mee te delen. Wat wil jij graag doen bij Rituals?

vacature zoeken
  • 730 winkels
  • 2150 Shop in Shops
  • 6500 medewerkers
  • 29 landen
  • 4 urban spa’s