Alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen

In 2000 begon oprichter Raymond Cloosterman aan zijn avontuur met een missie: “Ik ben er vast van overtuigd dat we onze alledaagse routines kunnen veranderen in betekenisvolle momenten als we gewoon wat meer rust creëren en iets meer aandacht besteden aan de kleine dingen. Deze filosofie leidde tot een uniek concept waarin Home & Body Cosmetics werden gecombineerd: en zo is Rituals ontstaan.

Onze verkooppunten zijn overal

Rituals-shops

Als je in een van onze shops werkt, word je omringd door een luxe omgeving en behulpzame collega's. Dit is de plek waar ons harde werk en al onze inspanningen samenkomen. Als shopmedewerker ben je een van onze belangrijkste merkambassadeurs. Jij vertaalt onze filosofie voor onze klanten en bezorgt hen een unieke winkelervaring. Door een kopje thee aan te bieden, vragen te beantwoorden en een unieke service te verlenen, bied je elke klant een betekenisvolle ervaring met een persoonlijke touch.

De perfecte plek waar schoonheid wordt gecreëerd

Rituals-hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor word je omringd door best-in-class medewerkers die één zijn met het merk Rituals. Je werkt op innovatieve wijze samen met andere mensen die allemaal dezelfde passie hebben: alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teamwork. Daarom doen we op ons hoofdkantoor veel samen met elkaar. Zo delen we best practices, lunchen we samen, vieren we successen en is ons doel om Rituals elke dag weer verder te professionaliseren.

Onze mensen

Het geheim achter ons succes

Mensen zijn de ultieme ambassadeur van ons merk. We zijn op zoek naar mensen met karakter. Echte, authentieke mensen. Maar wat nog belangrijker is, is dat mensen onze waarden delen en zich vereenzelvigen met de filosofie van ons merk. Want pas als je onze waarden helemaal begrijpt, kun je ze ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. De ultieme Rituals-medewerker straalt enthousiasme en energie uit. Hij of zij streeft naar het onmogelijke, is toegewijd aan ons merk, deinst niet terug voor uitdagingen en houdt ervan om samen te werken met anderen. Dat is hoe wij zijn uitgegroeid tot het succesvolle bedrijf dat we vandaag de dag zijn.

Betekenisvolle momenten vieren

Elke dag vieren

De Rituals-filosofie – momenten van rust creëren en genieten van de kleine dingen in het leven – is sterk aanwezig in onze shops en hoofdkantoren. We werken hard, maar we vieren ook onze successen.

Wat jij zoekt, is mogelijk

Vind een baan bij ons

Rituals breidt zich over de hele wereld in snel tempo uit. Binnen de Rituals-familie zijn er verschillende carrièremogelijkheden: je kunt gaan werken op ons hoofdkantoor, in onze eigen shops of in een van de warenhuizen met een Rituals-shop-in-shop. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om onze filosofie mee te delen. Wat wil jij graag doen bij Rituals?

vacature zoeken
  • 730 winkels
  • 2150 Shop in Shops
  • 6500 medewerkers
  • 29 landen
  • 4 urban spa’s